Fluiten in Denemarken

Beste scheidsrechtersvereniging,

Ref Events biedt scheidsrechters drie internationale toernooien aan welke komend jaar zullen plaatsvinden in Esbjerg (Denemarken). Door middel van deze mail informeren wij uw leden graag over de mogelijkheid om hieraan deel te nemen.

Onze organisatie is het afgelopen jaar begonnen met het werven van Nederlandse en Belgische scheidsrechters voor internationale toernooien en breidt dit jaar uit naar drie toernooien, te weten;

– Scandic Cup: 8-4-2020 ⎯ 11-4-2020 (Pasen);
– Spar Nord Elite Cup: 20-5-2020 ⎯ 23-5-2020 (Hemelvaart);
– Nordic Invitational Cup: 29-7-2020 ⎯ 2-8-2020.

Het deelnemersveld bestaat bij alle drie de toernooien uit genodigde jeugdteams van tweede- en derde-divisie clubs, hoogstaande voetbalacademies én professionele clubs uit (voornamelijk) Scandinavië, Duitsland en Nederland. Denk hierbij aan teams van clubs als Aalborg BK, Brondby IF, Esbjerg fB, FC Emmen, FC Groningen, Helsingborgs IF, SC Cambuur en SK Sturm Graz.

Naast een geweldige ervaring, maakt het fluiten van top-voetbal in een internationaal klimaat, gecombineerd met de gedegen begeleiding vanuit onze gekwalificeerde coaches, deze toernooien ook erg waardevol voor de ontwikkeling als scheidsrechter.

Nederlandse en Belgische scheidsrechters bieden wij een all-inclusief pakket op maat aan waarbij de reis, verblijf, maaltijden en een groepsactiviteit zijn inbegrepen. Zij betalen op deze manier slecht €150,- voor dit alles.

Zijn er leden die geïnteresseerd zijn in een van bovenstaande toernooien? Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Mitchel Krop.

Uw e-mail bericht wordt niet gepubliceerd. Naam en e-mail velden zijn verplicht