COVS SPREEKT MET LIDVERENIGINGEN OVER COMMUNICATIE, SAMENWERKING EN REGIOVERTEGENWOORDIGER IN WEST I.

Gisteravond was een afvaardiging van het landelijk bestuur van de COVS te gast bij de SVA om samen met alle aangesloten scheidsrechtersverenigingen uit West I te praten over communicatie, samenwerking en het activiteitenplan. In dit ‘rondje langs de velden’ ging het landelijk bestuur in de persoon van Pol Hinke (voorzitter), Pieter-Jan Janssens (secretaris) en Piet Tiggelaar (vertegenwoordiger West I) in gesprek met de vertegenwoordigers van de aangesloten verenigingen uit het district.

In het ‘rondje langs de velden’ gaat de COVS op zes avonden in gesprek met de aangesloten scheidsrechtersverenigingen in het betreffende KNVB district. Het doel van deze gesprekken is om de communicatie en samenwerking binnen de COVS te verbeteren en om volgende stappen te zeten bij de uitvoering van het activiteitenplan.

Gisteravond was het de beurt aan West I. De opkomst was goed te noemen, van de elf verenigingen uit West I waren er tien aanwezig die met elkaar in goede harmonie spraken over de verschillende onderwerpen. In subgroepen werd gesproken over hoe verenigingen meer kunnen samenwerken en hoe de communicatie vanuit de COVS naar de lidverenigingen en omgekeerd verbeterd kan worden. De gepresenteerde voorstellen zullen door het landelijk bestuur worden meegenomen en uitgewerkt.

Vertegenwoordiger gezocht voor West 1 in landelijk bestuur COVS

Voor Piet Tiggelaar, die West I vertegenwoordigd in het landelijk bestuur, dient nog een opvolger gevonden te worden. Na drie termijnen waarin Piet veel voor de COVS en haar lidverenigingen heeft betekend houdt hij het voor gezien. Hoewel van Piet nog officieel afscheid wordt genomen wil de SVA hem via deze weg alvast danken voor zijn verdiensten.

(Bron: SVA-Amsterdam.nl)