Rabobank Clubkas

Verdien geld voor uw club: Rabobank Clubkas Campagne

Rabobank Alkmaar e.o. draagt de lokale samenleving van Alkmaar e.o. een warm hart toe, dus ook onze Scheidsrechtersvereniging. Dit doet de Rabobank Clubkas Campagne. De Rabobank Clubkas Campagne is dé donatie actie voor verenigingen en stichtingen, waarbij de leden van onze bank bepalen welke clubs een donatie ontvangen door het uitbrengen van hun stem. De Clubkas Campagne komt in plaats van de Fietssponsortocht. Bij de Clubkas Campagne zijn er veel meer mensen betrokken en dat vinden wij belangrijk!

Hoe werkt de Rabobank Clubkas Campagne?

Bij de Clubkas Campagne zijn er twee partijen. Enerzijds de verenigingen en stichting die meedoen aan de campagne en anderzijds onze ruim 12.000 leden die mogen stemmen op verenigingen/stichtingen die zij een warm hart toedragen. De Rabobank stelt in 2018 een bedrag van € 150.000,- beschikbaar die de leden van Rabobank Alkmaar e.o. mogen verdelen over de clubs. Elk lid brengt vijf stemmen uit (max 2 per club). Dit stemmen doen zij online of ze kunnen terecht bij één van de kantoren.

Het bestuur heeft zich voor deze Clubkas Campagne aangemeld. Als we een bijdrage mogen ontvangen, zullen we dit ten goede komen aan de organisatie van de 25e Technische Dag die gehouden zal worden op zaterdag 5 januari 2019.

Het is dus nog niet zover dat je kunt stemmen. We zullen jullie vooraf goed op de hoogte houden hierover. Wat wij graag willen is dat jullie, als je Rabobank lid bent, in de stemperiode op Scheidsrechtersvereniging Alkmaar gaat stemmen! Hoe meer stemmen hoe groter de bijdrage voor de club.

Mocht je in je vrienden/ kennissen kring mensen kennen die lid van de Rabobank zijn haal hun dan over om op ons te stemmen!

Kijk voor meer info op: