Personalia

Zoals gewoonlijk is onze jaarlijkse ledenvergadering weer efficiënt verlopen en hadden we voldoende tijd over om een paar mensen in het zonnetje te zetten. Ons bestuurslid Jelle van Hamersveld heeft geruild met Christiaan Peetoom en onze secretaris André Liefaard heeft zijn positie ingeruild voor Mitchel Krop. André heeft jarenlang zitting gehad in het bestuur en is de grondlegger van onze jaarlijkse Technische Dag in januari. Voor zijn verdiensten heeft het bestuur en de ledenvergadering André benoemt tot erelid. Ook werd Jan Kruijer in het zonnetje gezet. Jan is 40 jaar lid van de COVS en kreeg de bijbehorende speld opgeprikt door Piet Tiggelaar.

Allen gefeliciteerd!